desembre 5, 2023

IV Cursa – Caminada Vicente Ferrer.

Lloc: Terrassa

Data: 2023-12-17

Hora d'inici: 10:00

Acte Solidari

Cursa solidària en què volem posar el nostre granet de sorra per ajudar a la Fundació Vicente Ferrer. El projecte és combatre i acabar amb la pobresa extrema d’Anantapur una de les zones més pobres de l’Índia, on l’esperança de vida és de 42 anys.


Aquesta iniciativa va sorgir i va ser impulsada fa 5 anys pel canari Juan Manuel Viera, el qual es va involucrar el 100% en el projecte que va iniciar i avui dia segueix liderant juntament amb la Fundació i altres atletes. Amb aquesta cursa també volem reconèixer la gran labor que fa la Fundació amb aquests projectes. L’objectiu principal és recaptar fons per ajudar a construir una nova colònia/aldea de 40 cases per a 40 famílies, les quals actualment estan vivint en «chavolas «de canyes, roba i una cosa molt important com és l’aigua potable.


Un altre dels objectius és apadrinar nens/es, ja que aquests apadrinaments serveixen per donar feina a més de 2500 persones, treballadors/es de 5 hospitals, 1000 escoles, universitats, escoles per discapacitats, entre altres; totes elles gestionades per la fundació.

DATA DE LA CURSA: 

17 de desembre

HORA DE LA CURSA: 

10 hores

DISTÀNCIA:

8/5 km

PREU INSCRIPCIONS:

15€

RECULLIDA DE DORSALS i ÚLTIMES INSCRIPCIONS
Divendres 15 de desembre de 17 a 20h i dissabte dia 16 de desmbre de 10 a 20h al Decathlon Terrassa (Av. Tèxtil, 1, 08223 Terrassa)
Mateix dia de la cursa a la plaça Vicente Ferrer de Terrassa (al costat del carrer de Mossèn Pursals, 20, 08225 Terrassa)

SORTIDA i ARRIBADA: 
Entre el Parc del Nord i la plaça Vicente Ferrer de Terrassa.

INSCRIPCIONS:

MÉS INFORMACIÓ:


Amb la col·laboració

Compartir:

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp