Jornada de ciclisme

El passat dissabte 22 de gener es va celebrar al Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa la quarta i última jornada de Ciclisme dels Jocs Esportius, organitzats per l’Escola de Ciclisme Vallès i Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa. Al final d’aquesta jornada, es va donar a tots els participants una medalla, amb la presència del regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Angel Moreno i del tècnic del consell Nico Villar.

En aquestes quatre jornades finalment han participat fins a 35 nens/es en les diferents activitats organitzades per l’Escola,  curses dividides per categories, en un circuit mixta i al final de cada jornada, jocs d’habilitat per a tots els infants. 

El balanç que fa l’Escola és positiu, després d’aquest any de pandèmia i amb totes les dificultats d’aquesta pendèmia. Avui dia, l’Escola de Ciclisme Vallès i el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa ja estan treballant per la quarta convocatòria de les jornades i alguna novetat més, per oferir ciclisme a Terrassa i comarca.

Compartir:

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp