Mou-te,-tu-hi-guanyes-header

MOU-TE, TU HI GUANYES!

És un programa d’activitat física saludable impulsat pels Serveis de Salut Comunitària i Esports de l’Ajuntament de Terrassa i organitzat per entitats de la ciutat conjuntament amb l’Ajuntament.

Aquest programa pretén acostar l’activitat física a la ciutadania de Terrassa a partir d’activitats gratuïtes i adaptades a cada persona.

L’activitat física aporta molts beneficis per a la salut física, mental, emocional i social, permetent una vida més saludable i amb millor qualitat de vida. Per aquest motiu, el programa inclou activitats variades i dirigides a tota la ciutadania, tant per a la infància com per a la joventut, adults i ancians.

CUIDA’T+60

Des del Consell Esportiu creiem important promocionar i oferir activitat física al llarg de tot el cicle de la vida de les persones.

En aquesta època en què les limitacions a la pràctica esportiva està afectant a tothom, creiem que l’activitat física en persones grans és un factor primordial en el seu desenvolupament tant físic com mental . Així com per tenir espais relacionats que permetin el benestar emocional “ mens sana in corpore sano”.

Inscripció CUIDA'T + 60

Per telefón al Consell Esportiu
VO Terrassa
669594696

Objectius:

Desenvolupament

Accés

Part inicial

Part principal

Part final