formacions-professorat

PROFESSORAT

Aquestes formacions van destinades al professorat d’educació física de primària i secundària que vulguin seguir ampliant la seva formació en temes ven diversos.

Dissenyem un Escape Game

Tema:
Adquirir eines per al disseny de situacions. Conèixer recursos per a augmentar la motivació de l’alumnat a través de reptes i pistes. Descobrir estratègies per atendre les diferents necessitats de l’aula. Promoure l’aprenentatge competencial a través de reptes integrats en els Escape Room educatius.
DIVENDRES 6 d'octubre 2023

Ponent: 

Maykel Guijarro

lloc: 

Escola El Vapor

Juguem i aprenem

Tema:
Aprenentatge basat en jocs de taula. La realitat és que el joc és una eina d’aprenentatge molt potent. Fonaments teòrics d’aprenentatge i joc adaptat a les diverses etapes evolutives. Conceptes bàsics de neurociència com les funcions executives bàsiques, motivació intrínseca vs extrínseca, corba de l’aprenentatge.
DIMECRES 25 d'octubre

Ponent: 

Eva Franco i Miguel Carpio

lloc: 

Escola Martí

A l’Escola Ball Esportiu

Tema:
Fer coneixedors de que es el Ball Esportiu. Iniciar els infants al Ball esportiu. Treball de l’autoconfiança i el control basats en els beneficis mentals. Treball de creativitat i expressió corporal.
DIMECRES 22 de Novembre

Ponent: 

CBE Impuls

lloc: 

a determinar

Jornada d’Esquí / Snow

Tema:
Jornada formativa d’esquí/snow per al professorat d’Educació Física.
DILLUNS 12 de FEBRER
Aquesta formació tindrà el reconeixement de 7 hores de formació multiesportiva

Ponent: 

Grup Intercerdanya

lloc: 

Bellver de Cerdanya – Masella

Orientem-nos

Tema:
Conèixer el material de muntanya i saber-lo utilitzar. Saber-nos orientar correctament mitjançant el mapa, la brúixola i els signes naturals i artificials. Muntar un circuit d’orientació. Realitzar amb èxit un circuit d’orientació. Introducció de les TIC a l’orientació.
Març

Ponent: 

CE Terrassa

lloc: 

a concretar

Mindfulness

Tema:
Descobrir el projecte “Salut i Equilibri Integral” on coneixerem la importància de cuidar de forma holística cos i ment. Introduir el Mindfulness com a eina pedagògica en les sessions d’ educació física.
DIMARTS 16 d'abril

Ponent: 

Carles Jiménez

lloc: 

a deteminar

Parkur de petits a grans

Tema:
Introducció al Parkur; característiques del Parkur; Identificar els elements bàsics; Parkur com element de autosuperació, auto coneixement lluita, constància i seguretat.
Maig

Ponent: 

Club gimnàstic Terrassa

lloc: 

a determinar