programa-cultural-header

PROGRAMA CULTURAL

Aquest programa pretén desenvolupar les qualitats artístiques i literàries dels nois i les noies a través de l’esport com a manifestació cultural i vol propiciar moments de reflexió als joves en relació als valors que es poden transmetre amb la pràctica esportiva.


El tema a desenvolupar enguany en les modalitats de relat breu, còmic, fotografia i dibuix serà: L’ESPORT A LA TERRASSA MODERNISTA.

Les modalitats i categories convocades són:

Pintura-dibuix:
benjamí, aleví i infantil

El treball realitzat ha de ser original i ha de representar l’ESPORT A LA TERRASSA MODERNISTA. Les tècniques que es poden utilitzar són lliures i s’ha de fer en un full mida DIN A4.

Conte o relat breu:
infantil i cadet

Elaboració d’una redacció, article periodístic o entrevista que reflecteixi l’ESPORT COM A EINA INTREGRADORA dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. El treball presentat ha de ser original i ha de tenir una extensió d’unes 100 línies mecanografiades, per una sola cara en paper DIN A4.

Còmic:
cadet i juvenil

Les tècniques que es poden utilitzar són lliures i l’extensió de 2 a 4 pàgines de format únic DIN A3, vertical. Es pot fer individualment o en parelles.

Fotografia:
cadet i juvenil

El treball ha de ser original i de tècnica lliure. Les fotografis han de ser de mida estàndar 10x15cm. Es valorarà de forma molt especial la tècnica i la originalitat.

Bases

Pintura-Dibuix: benjamí
3 premis, consistents en material esportiu valorat en 50 euros.

PPintura-Dibuix: aleví
3 premis, consistents en material esportiu valorat en 50 euros.
Pintura-Dibuix: infantil
3 premis, consistens en material esportiu valorat en 50 euros.
Conte o relat breu: infantil
3 premis, consistens en material esportiu valorat en 50 euros. .
Conte o relat breu: cadet
3 premis, consistens en material esportiu valorat en 50 euros. .
Còmic: cadet i juvenil
3 premis, consistens en material esportiu valorat en 100 euros en cas de participar en parelles o de 50 euros si participen individualment. .
Fotografia: cadet i juvenil
3 premis, consistens en material esportiu valorat en 50 euros. .