La competició de Korfall entre instituts (KINS) de les categories infantil i cadet es va realitzar el passat divendres 25 de març a les instal·lacions de ZEM Can Jofresa .
I van participar tres centres: l’institut Santa Eulàlia, Salesians i Nicolau Copèrnic . Amb un total de 224 jugadors/es dels quals 98 eren de la categoria infantil i 126 de la Cadet.
La jornada es va dur a terme des de les 9:00 fins a la 14:00 de la tarda , on en categoria Infantil els equips de Salesians 2 i salesians 4 amb 12 punts i 8 respectivament van ser els finalistes de la jornada . La final se la va endur Salesians 4 amb un ajustat resultat de 3-2 sent així el guanyador dels KINS Infantil.


Pel que fa a la categoria Cadet els quatre equips classificats per les semifinals van ser: Salesians 4 amb 14 punts, Salesians 2 amb 7 punts , Salesians 3 amb 12 punts i Santa Eulàlia 4 amb 11 punts. Van jugar els seus encreuaments i Salesians 4 i salesians 3 van passar a la final havent guanyat els seus respectius parits amb un 3-2 contra els salesians 2 i un 4-2 contra Santa Eulàlia 4 .


La final a pista central va tenir un resultat de 5-2 a favor de l’equip Salesians 4 que va guanyar al equip invicte de la jornada fins al moment.

Els guanyadors de cada categoria es classifiquen per les FINALS KINS CATALUNYA el dia 4 Maig a la Mar Bella.

Compartir:

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp